Ihana ihana ihana kesä!!! Tule pian ja ole hellä. :D

Täällä kuhisee jo kovasti. Kasvun äänet pitävät niin kovaa ääntä välillä, että korviin koskee..tai jos ei korviin niin sormia kuumottaa päästä tonkimaan tuonne ulos jatkuvasti. Meillä on tapahtunutkin monta asiaa. Ollaan ostettu ihana kasvihuone, jonka perustukset ovat olleet jo pari viikkoa valmiina. Mökkikin seisoo jo pihassa, muutamaa yksityiskohtaa vaille. Sisälle tulevia kasvulaatikoita suunnitellaan ja ulkopuolen kasvualtaita myös mietiskellään. Tässäpä pari kuvaa edistymisestä!


1536067.jpg

1536071.jpg

1536075.jpg

Sisälläkin ollaan venytelty kasvien malliin. Muutaman viikon välein on pakko pistää jotain aina kasvamaan tai vähintäänkin siirtää isompaan. Tänään siirtyivät kurpitsat isompiin astioihin, kun ovat pirulaiset kasvaneet semmoista haipakkaa.
1536104.jpg

Tomskut sinänsä pieniä vielä, jos menee puutarhojen tuotteisiin vertaamaan, mutta kunhan mökkiin pääsee niin kyllä nekin venähtävät pituutta. :D

Tältä näyttivät tomaatit pari viikkoa sitten. Nyt jo reilusti tuplat!

1536080.jpg

Että kyllä kelpaa nyt kesän tulla. Ulkona on haravoitu, tuijat nauttivat jälleen huputtomasta elämästä vapaina, ruoho alkaa olla jo aikasta vihreää ja kasvihuoneprojekti etenee. Jes jes!!