Teki mieli pistää jotain konkreettista kasvua osoittavaa tänne ja päätin esitellä tomaattikasvatukseni hedelmiä. Tästä se alkukesällä lähti, kun taimet oli saatu alulle. Päätin tänä vuonna kasvattaa myös paprikoita, joiden taimia tuolla myös on. Laitoin kaikki paprikan siemenet purkkiin ja valehtelematta niistä lähti lähes jokainen kasvamaan..meinasin olla pulassa sen taimimäärän kanssa.

878282.jpg

Tässä on hieno tomaattimökkimme, jonka viime vuonna pystytimme vanhasta keinusta. Tänä vuonna se hieman laajentui, sillä korkeus sisällä mökissä ei meinannut riittää. Haaveilen kovasti oikeasta isosta kasvimökistä, mutta toistaiseksi tämä ajaa asiansa.

878309.jpg

Mökin sisältö elokuun alussa näytti tältä. Siellä oli vielä lähes kaikki taimet heinäkuussa, mutta siirsin sitten jo tilapulan vuoksi osan etupihalle auringonpaisteeseen.

878299.jpg

Tällaisia tomaatteja sieltä nyt sitten tulee. Aikaisemmin olen laittanutkin kuvia kurkuista, joita sieltä ollaan saatu jo useampia. Kurpitsa on elänyt hiljaiseloa ja paprikat tekevät vasta nyt alkuja, joten saa nähdä, että ehtivätkö tehdä hedelmää.

878255.jpg

Yksi kesän projekteista oli kasvimaa, jälleen. Lienee suunnittelun heikkoutta vai mitä, mutta satoa sieltä ei tänä vuonna niin paljon tullut/tule kuin viime vuonna. Haluaisin oikein runsaan kasvimaan, josta löytyisi sekä kukkia ja yrttejä, että vihanneksia ja marjoja. Olisi myös ihanaa, että kasvimaa näyttäisi kauniilta ja olisi myös helppo pitää siistinä. Mutta tämän toteutuminen on sitten ensi kesän juttuja, kai.. No, joka tapauksessa alla kuvia kasvimaastani alkukesästä ja loppukesästä.

878292.jpg

878297.jpg