Hihii! Täällä taas. Takana ihana rentouttava rauhallinen ja stressitön loma. Tällä kertaa mökillä, mikä oli kyllä hienoa, sillä siitä aina unelmoin. Koko loma tuli niin ekstempore, että ei ehtinyt edes kissaa sanoa. Sattui vaan onnistumaan monien asioiden yhteensulautumana. Joka tapauksessa tässä kirjottelee nyt ruskettunut ja rauhallinen nainen, jolla on hirveästi uusia kuvia tänne siirrettävänä. Niiden siirto kuitenkin nyt kai jäänee, kun pyykit odottavat kuivumista koneessa. Tällä kertaa lomalta paluu ei tunnukaan siltä, että huh, onneksi ollaan kotona. M:kin selviytyi lomasta hienosti ilman hifi-laitteita ja lopetti "tylsän"-jankuttamisen jo tiistaina aamupäivällä.

Ruokaa on sitten taas syöty! Ostettiin sinne koko jääkaappi täyteen kaikkia herkkuja ja juhlittiin synttäreitäni  muutaman ystävän vieraillessa normaalisti viinin ja siiderin voimalla. Nyt erikoisuutena myös kuohuviini, joten ei voi kovin suuresta laihiksesta puhua. Mutta tarvinnekko tuota?! Ehtiihän sitä taas ja kohta taas tallikin odottaa..

Kotona meitä odotti kymmenisen suurta mansikkaa penkissä ja paljon pieniä tomaatteja. Myös paprika oli alkanut tehdä alkuja, joten jännityksellä niitä seuraamme tämän viikon.