Vihdoinkin ehdin päivittämään vähän puutarhamme tapahtumia. Olen toukokuusta asti värkännyt takapihamme ryteikköä uuteen uskoon: kaatanut pieniä puita ja risukkoa alta pois, kitkenyt rikkaruohoja, vatun juuria ja nokkospuskia pois, sekä myllännyt aluetta kaikilla käsiin tarttuneilla välineillä. Eräs päivä sain myös pojat avuksi kiviä kääntämään. :D

791779.jpg

No, joka tapauksessa näissä kuvissa ollaan siinä vaiheessa, että kaikki turhat on saatu alta pois ja uutta multaa kärrättiin päälle. Sitten asettelimme maastokankaat alle estämään enimpiä rikkaruohoja ja turhia taimia nousemasta ja lisää multaa päälle (plus hevosenkakkaa, jota tallimme minulle ystävällisesti tuottaa jatkuvalla syötöllä).

791777.jpg

Tämän jälkeen vuorossa olikin alueen ulkoasun pohtiminen, jota vein eteenpäin rajaamalla puutarhaa erinäisiksi alueiksi apuna hienolla hiekalla täytetty limsapullo. Ja suurta luovuutta käyttämällä hyödynsin rinteen muotoja ja haaveideni kuvia pikku poluista.

791783.jpg

Lopuksi vielä ne syrjään jemmatut pikkukivet paikalleen ja A-VOT!! (plus tietenkin hirveä määrä multaa, jota selkä vääränä roudasimme M:n kanssa etupihan multakasalta kottikärryillä. Eikä mikään tunnu riittävän.. No, tulos on ainakin juuri sellainen kuin halusin.

791788.jpg