Erilaisten ihmisten blogeja on ihana lukea! Ei ehkä ainoastaan sen vuoksi, että uteliaisuus olisi ihmiselle luonteenomaista, vaan jo senkin vuoksi, että mistään ei kotikoneella istuen saa niin hyviä ideoita ja inspiraatioita kuin toisten blogeista. Viime päivinä olen tutkinut useampia kymmeniä blogeja ja todennut, että niin erilaiset asiat motivoivat meitä. Ja mahtavaa onkin juuri se, että toisten blogit tukevat omia ajatuksia ja päämääriä. Esimerkiksi itse olen huomannut viime päivinä pyrkiväni keventämään ruokavaliota ja liikkumaan enemmän luettuani kiloistaan eroon tahtovien ihmisten blogeja, joku toinen päivä huomaan, että saan suuren inspiksen tehdä vaikka kanasalaattia, kun olen niitä muiden blogeissa nähnyt houkuttelevina kuvina. Erityisen hienoa on myös löytää blogeja, joissa ihmiset kertovat asioista, joita ei itse pääse kokemaan. Aivan kuin olisi kärpäsenä matkalaukussa mukana tai olkapäällä kurkkimassa, mitä kenellekin kuuluu. Ja silti anonyymisti, ketään loukkaamatta on mahdollista tunnustaa sellaisiakin asioita, joita ei sanota useinkaan edes tutulle ihmiselle.

Tästä päivästä pari sanaa. Päivä alkoi samanlailla kuin moni muukin päivä tällä viikolla. Aurinko paistaa ja on toistaiseksi vielä lämmintä. Erinäiset kotityöt odottavat tekijäänsä ja ulkona saisi kuopsutella miten paljon vain. Digiboxi tallensi Serranon perheen, johon myönnän jääneeni koukkuun, jonka voin sitten katsoa, kun kuumuus ulkona saa minut ajettua takaisin sisälle. Ystäväni pyysi minua tallille tänään, meno on vielä auki kyydin puutteessa. Mutta kaikin puolin ajateltuna, elämä on aika ihanaa!

804166.jpg

Nyt suuntaan tuonne kuvan johdattamaan suuntaan nauttimaan vastaleikatun (eilen siis) nurmikon tuoksusta ja auringon lämpöisistä säteistä!