Ajattelin laittaa vähän näkymää meidän etupihalta. Se on kesällä niin <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

kiva...mutta kuuma! Ainakin tällä hetkellä, kun ulkona on yli 25 astetta auringossa. Tuossa oikealla on meidän hieno Tuija-rivistömme ja vasemmalla taas kasvaa Syysleimu-pensaikko, joka ei vielä ole päässyt oikeuksiinsa vaan odottelee syksyn saapumista.

803593.jpg

Tässä alla vähän vanhempi kuva pihasta. Tuijista näkee, että talvi on ollut kova niille..kuivia sai karistella ja leikellä pois aika paljon. Syysleimut ovat aika pieniä vielä. Taitaa olla kesäkuulta tämä kuva, koska syreeni kukkii taustalla.

803590.jpg

Kukkaloistoa toivat tänä kesänä mukanaan monet ihanat yksivuotiset kesäkukat. Tänä vuonna purkkeihin pääsivät Pelargonia, Tähtisilmä, Timanttikukka, Lobelia, Petunia, Neilikka, Jättisamettikukka ja valkoinen ja punainen Guineanliisa. Niitä on nyt jo koko kesä ihailtu ja nautittu niiden värittämistä rappusista.

724813.jpg

Tomaattimökissä kasvatin tänä vuonna erilaisia tomaattilajeja, mutta lisäksi myös punaista paprikaa, joka on ainakin kasvanut hyvin kiitettävästi. Siirsin ne tänään etupihan seinän vierustalle nauttimaan auringosta ja lämmöstä. Tulee kasteltua tiiviimmin niitä tässä. Voi sitten vertailla, kummassa kasvaa nopeammin, mökissä vai seinustalla.

804126.jpg

Lobelia, Tähtisilmä ja Neilikka samassa ruukussa.

804137.jpg

Mikon tekemä ihana amppeli, jossa keltaista Huovinkukkaa ja tuota punaista kaunista kukkaa, jota en nimeltä tunne.

804140.jpg

804138.jpg

804139.jpg