Tänään satoi (yllätys yllätys) jälleen vettä niin, että ihan tuskastutti. Olin juuri ehtinyt kaivaa kasvimaan esille harson alta ja kuopsuttaa osan rikkakasveista pois, kun alkoi taas sataa. Viime viikon sateet ovat ainakin täällä Keski-Suomessa saaneet rikkakasvit kukoistamaan. Niiden kesyttämisessä on hommaa. Sateessa on sekin ärsyttävä puoli, että aina silloin, kun jotain on suunnitellut tai sopinut tekevänsä, alkaa sataa... ärrin purrin..

Sateen ropistessa tuli sitten puuhailtua jälleen kasvihuoneessa. Se on ollut täysin ajatusteni mukainen projekti!! Kaikki kasvaa mukavaa vauhtia ja monet kasveista ovat tuottaneet joko reilusti lehteä tai sitten useampia kukintoja. Tungosta on jo vaakasuorassa suunnassa. Niinkään korkeutta ei kasveilla vielä ole, ainakaan liikaa.

1673151.jpg

Kurpitsat on sisällä ihan hurjan kokoisia..ihan pelottaa, että miltä ne loppukesästä näyttävät.. Joku puhui jollain palstalla kukkien pölyttämisestä ja tyttö- sekä poikakukista. Jäi vähän epäselväksi, mitä ne tarkoittivat. Tietäisiköhän joku viisaampi??

Pistän tähän alle muutamia kuvia kukinnoista:

1673177.jpg 

1673168.jpg

1673174.jpg

Ulkona oleva kurpitsa on hieman säälittävän näköinen sateiden jäljiltä. 1673180.jpg

Mutta tuottaakin näköjään aikaisemmin kurpitsaa. Tässä meidän ensimmäinen kurpitsanalku!!!

1673183.jpg