Nyt se on sitten valmis!! :D Kasvihuoneemme, joksi minä sitä kutsun ja jota mieheni nimittää tuttavallisesti kasvimökiksi. Mutta hieno siitä tuli, vaikka itse sanonkin. Lattialla on laatat ja kasvulaarit on itse suunniteltu, rakennettu ja viimeistelty. Meidän suihkussa ollut suihkuradiokin pääsi sinne asustamaan, kun tulee vietettyä aikaa jonkin verran kasvien kimpussa.

Kasvitkin himoitsivat jo kovasti sinne pääsyä ja suurinpiirtein jonottivat ovella odottamassa. :D Nyt ne siellä sitten yrittävät olla palamatta...vähän niinkuin suomalaiset turistit aurinkorannoilla! Meillä kotonakin on nyt taas ihan väljää joka puolella, kun ei ole taimilla täyteen tupattuja nurkkia ja ikkunan edustoja. 

Olen niin innoissani tekemässä kaikkea, ettei tiedä mistä aloittaisi.. Ja uskaltaisiko jo istuttaa kasvit laareihin? Pelkään, että kuuma multa polttaa raakaan sisäilmaan tottuneet heiveröiset kasvinalut, kun on niin kuumaa päivisin. Jos joku fiksumpi osaa sanoa ja kertoa hyviä neuvoja, niin otetaan ilolla vastaan!!

1583713.jpg

1583697.jpg

Ainiin... kiertelin kameran kanssa ulkonakin tuossa yksi päivä ja totesin, että hevosenpaska on aika hyvää ainetta. Viime kesänä aikaan saamani kivikkopuutarha perennoineen on suorastaan röyhähtänyt kasvuun ja jokainen kasvi levinnyt ja kasvattanut uutta alkua. Hyvähyvä!! Ja hyötykasviosastonikin nauttii tuon ravintoaineen sisällöstä kovasti. Tässä muutamia kuvia edistymisestä.

1583702.jpg

1583705.jpg

1583707.jpg

1583708.jpg